Mark, Maaike, Janet, Yvette en Willanda

Janet Kronemeijer

Mijn naam is Janet Kronemeijer – Bos. Ik ben als cognitief revalidatietherapeut werkzaam bij het UMCG, Centrum voor Revalidatie, locatie Beatrixoord. Sinds mei 2017 ben ik voorzitter van de VCRT. Als voorzitter probeer ik te monitoren waar cognitieve revalidatietherapie wordt gegeven, wat nieuwe ontwikkelingen binnen de cognitieve revalidatie zijn en organiseer ik samen met het bestuur de jaarlijkse studiedag. Een leuke, uitdagende, inspirerende en nu en dan tijd en inspanning kostende bezigheid. Voor meer informatie ben ik te bereiken via info@vcrt.nl

Yvette Robat

Even voorstellen. Mijn naam is Yvette Robat. Ik ben als cognitief revalidatietherapeut (en psychologisch medewerker) werkzaam bij het Isala Diaconessenhuis in Meppel. Daarnaast ben ik in 2018 met een eigen bedrijf gestart (Yvette Robat NAH Coach), een hele leuke uitdaging. Sinds 2017 ben ik penningmeester van de VCRT.  Naast de boekhouding verzorg ik voor de VCRT ook de ledenadministratie. Ik ervaar de VCRT als een vereniging waarin zeer actieve leden met veel enthousiasme informatie uitwisselen over hun vak, met als hoogtepunt de jaarlijkse studiedag. Hieraan lever ik graag een actieve, organiserende bijdrage. Voor meer informatie ben ik te bereiken via penningmeester@vcrt.nl 

Mark de Kock

Ik ben Mark, werkzaam in het Militair Revalidatie Centrum in Doorn. Mooi in het midden van het land. Hier doe ik het diagnostisch onderzoek en vooral geeft ik veel cognitieve revalidatie therapie gericht op psycho-educatie, vaardigheidstraining en compensatietraining. Leuk en uitdagend om met zo’n gemotiveerde doelgroep te werken en stappen te maken. Binnen de VCRT ben ik als secretaris werkzaam, dit doe ik omdat ik het een mooie vereniging vind en me daar graag voor in wil zetten.  

Maaike de Goede

Ik ben Maaike de Goede, werkzaam als cognitief revalidatie therapeut bij het UMCG – Beatrixoord. Binnen de VCRT verdelen Mark en ik de taken van de secretaris. Als oud-studiegenoten een goed excuses om contact te houden en samen op zoek naar verbinding binnen een klein, maar waardevol werkveld. Tijdens de vergaderingen probeer ik onze vliegensvlugge voorzitter bij te benen met de notulen. Daarnaast vind ik het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en mee te denken hoe de vereniging kan uitgroeien.  

Willanda Schouten

Mijn naam is Willanda Schouten en ik ben sinds 2017 werkzaam bij Klimmendaal Revalidatiespecialisten hoofdlocatie Arnhem als cognitief trainer. Voordat cognitieve training ingezet kan worden, moeten de cognitieve functies in kaart worden gebracht middels een neuropsychologisch onderzoek; het afnemen hiervan is dan ook onderdeel van mijn functie. Als algemeen bestuurslid van de VCRT probeer ik samen met de overige bestuursleden onze kleine vereniging te laten groeien en haar positie te verstevigen. Gezien ik geen concrete functie heb in het bestuur, heb ik mij de afgelopen periode bijvoorbeeld gebogen over de website en probeer ik de overige bestuursleden te ondersteunen waar nodig.